Forside

 

 

   

 

 VANDRING FOR ALLE


- fordi naturen skal opleves med fødderne.

Vandring for alle er et lille rejsebureau fra Jelling, der udelukkende laver vandrerejser i den lettere ende.

Vandring for alle har arrangeret vandrerejser siden 2007. Bag Vandring for alle står Thorbjørn Dons.

Busrejserne laves i samarbejde med Fyrholt Rejser og flyrejserne i samarbejde med Bravo Tours.

 

Thorbjørn Dons

Det er Thorbjørn til venstre.

 

 

Thorbjørn har altid haft interesse for verden omkring sig. Læreruddannelsen, med bl.a. samfundsfag og geografi, har været vældig nyttig i forhold til rejsebranchen, som han har beskæftiget sig med i mange år fra driftslederjob i et busselskab til ansættelse som rejseguide med destinationer indenfor Europa.

Siden 2007 har Thorbjørn produceret, tilrettelagt og gennemført egne busrejser i samarbejde med ”de graa busser”. I 2011 etablerede han eget firma: ”Vandring for alle”, og det er siden blevet til destinationer vidt omkring i Europa med bus – og siden 2012 flyrejser i samarbejde med Bravo Tours til foreløbig Azorerne, La Palma, Gran Canaria, Kreta og Algarve.

Glæden ved at opleve og være på tur er drivkraften bag Thorbjørns formidling og sikre guidning undervejs i bus og til fods. Solid erfaring med grupper på vandretur og blik for den enkelte er vigtig, ligesom overskud og overblik skaber tryghed. Grundig forberedelse og problemløsningsevne gør, at – sjældne – uforudsete hændelser tackles og løsninger findes; her hjælper også de gode sprogkundskaber og humor.

 

Gunvor DonsPå flyveturene med Bravo Tours deler Gunvor og Thorbjørn opgaverne imellem sig, men begge deltager fuldt ud i hele rejsen.

 

 

Fra ”Vandring for alle”s tidligste start har Gunvor ”gået hvert et skridt” og beskrevet de enkelte destinationer. Det er blevet til rigtig mange efterhånden og nu, hvor pensionisttilværelsen nærmer sig, vil hun også gerne deltage aktivt på flyrejserne i samarbejde med Thorbjørn og bidrage med sin store viden og gode humør.

Gunvor er uddannet lærer fra Jelling. I arbejdslivet har hun bl.a. spændt over voksenundervisning på daghøjskole, konsulentopgaver i kommuner, ledelse og koordinationsopgaver på Hospice i Vejle.

At vandring kom til at betyde så meget skyldes nok oplevelser på den første lange Camino i Spanien: Fornemmelsen af frihed og den totale tilstedeværelse, vind i håret, sol på næsen og kroppen i bevægelse, samt langsommeligheden og glæden. Spændende historie og kulturelle oplevelser ej at forglemme!

Gunvor glæder sig til at være sammen med andre vandreglade mennesker på Vandring for alles dejlige rejsemål med fly.

 

Gitte Beierholm

 

 

Gitte er uddannet lærer og sluttede arbejdslivet i 2021efter 34 år. Som underviser har hun planlagt og stået for et utal af studieture i såvel ind- som udland. Gitte har i en årrække haft lejlighed i Berlin, hvor hun også har fungeret som guide. Fritiden bruges i naturen på gå- og vandreture – ofte med andre i gåfællesskabet “ Gå ud og gå en tur…”

Gitte er bosat i Jelling og har i sine unge år boet 1 1/2 år i Schweiz, hvor hun arbejdede på en restaurant. Privat har hun rejst i det meste af Europa samt i Nordamerika og Sydafrika.

Gitte er historisk interesseret og har et lille “retrætejob” på Vejle kulturhistoriske Museum.

 

Bo Dalsgaard

 

 

Bo har et langt arbejdsliv bag sig inden for IT, undervisning, kursusledelse, ledelse samt senest inden for arbejdsmarkedsområdet som beskæftigelsesrådgiver.
Som underviser og kursusleder har Bo været med til at arrangere og deltage i en del studieture til Tjekkiet.

Han har stor interesse for aktiviteter i det fri f.eks. kajakroning, løb og tennis. Han har gennem de sidste ca. 40 år haft praktisk erfaring med økologisk havebrug og hønsehold. Han har desuden stor interesse for Portugals dejlige portvin samt historien bag denne.
Bo har gennem de sidste 22 år boet i udkanten af Vejle.

Bo har en stor erfaring og forståelse for mange forskellige mennesker og erhverv, hvilket har været meget anvendeligt inden for inden for arbejdslivet, som i høj grad har betydet kontakt til mange mennesker.

Bo er nyligt gået på efterløn og glæder sig som altid til nye udfordringer og oplevelser i naturen i selskab med andre, der nyder at vandre i det fri.

 

Leif Møller

 

 

Leif er uddannet folkeskolelærer fra Tønder Statsseminarium med linjefagene idræt og matematik. Han bor i Jelling og har gennem årene været meget beskæftiget indenfor rejsebranchen, bl.a. i en periode i lokalt rejsebureau med udarbejdelsen af programmer for og gennemførelse af ca. 40 årlige kurser i alle verdensdele.

Leif har rejst meget selv, bl.a. jorden rundt i 1985 – 86, været på de mest attraktive og kendte af jordens tinder og besøgt mere end 70 lande rundt i verden.

Leif er vandreguide til Gran Canaria og Azorerne.
Her siger gæsterne fra den sidste tur bl.a.:

  • Leif var en fremragende turleder.
  • Jeg havde en rigtig god tur til Gran Canaria, det hele levede op til mine forventninger, hvad jeg også har skrevet til Leif.
  • Turen til Gran Canaria var for mig ganske fantastisk.

 

Find Balle

 

 

Find er uddannet folkeskolelærer fra Jelling Statsseminarium med linjefagene samfundsfag og dansk.
Han arbejdede herefter et år for Foreningen for Mellemfolkelige Kontakter, hvor han arrangerede og forestod samfundsundersøgende lejrskoler i Danmark, England og Norge.

Efter 13 år som folkeskolelærer arbejdede han i 25 år som administrativ leder på en specialskole, hvor han stod for skolens økonomi og drift – herunder busbefordring for skolens 90 elever.
I efteråret 2020 gik han på pension.

Find bor i Jelling og har i sin fritid arrangeret et stort antal rejser med skiture, fisketure og orkesterturnéer i DK og udlandet.

Find har rejst i mange sydeuropæiske og nordiske lande. På disse rejser har vandreture og oplevelser i naturen altid haft høj prioritet.

 

Søren Aamand


 

 

 

Søren har et bredt kendskab til 'det derude'. Han er uddannet lærer med linjefagene træ- og metalarbejde, kulturhistorie, musik og biologi. Derudover er han kandidat i pædagogik og uddannet friluftsvejleder, naturformidler og lokalguide. Han bor i nærheden af Vejle.

Han har i 20 år undervist på ungdomsuddannelser og på pædagoguddannelsen. Derudover har han i mange år været engageret som rejseleder og underviser på højskolerejser for ældre rundt om i verden. Og endeligt har han arrangeret adskillige friluftsture og -aktiviteter for folk i alle aldre.

Da Søren var ung, lokkede den store verden og de store oplevelser. Han har rejst vidt, herunder studeret i Tyskland og arbejdet i England og USA. Nu har han især fokus på friluftslivet og på at opleve storheden i de små ting: vandre, mærke landskabet, høre rødkælken, sidde i græsset og nyde en smuk udsigt... og gerne i selskab med andre.

Søren har endnu et par år på jobbet, men han stiler efter, at glæden ved naturen og vandrelivet kommer til at fylde mere og mere.

Kontakt:

Thorbjørn Dons
Præsteager 34
7300 Jelling
+ 45 21 78 27 40

info@vandringforalle.dk

www.vandringforalle.dk

Facebook: Vandring for alle

Vandringerne i smuk og afvekslende natur med tid og plads til nydelse er selvfølgelig den vigtigste del af rejserne, men derudover bliver der også tid og plads til områdets lokale seværdigheder, så man kommer hjem med et helhedsindtryk af området. Og vi har selvfølgelig altid egen bus til rådighed hele dagen.

Grupperejser med bus: Vi samarbejder med Panter Rejser om ca. 25 destinationer fra Midtsverige til Østrig.

Individuelle rejser med fly: Vi samarbejder med Bravo Tours om rejser til Azorernes største ø, Sao Miguel, de 2 kanarieøer La Palma og Gran Canaria samt Kreta og Algarve.


 

   Du kan altid skrive en mail til mail@vandringforalle.dk for mere information 2009